Κατασκευή και κοπή κωνικών οδοντωτών τροχών

Οι κωνικοί οδοντωτοί τροχοί, γνωστοί και ως γρανάζια γωνιακής κίνησης, αποτελούν έναν τύπο γραναζιών που χρησιμοποιούνται σε μειωτήρες ως πρώτη βαθμίδα μείωσης αλλά και σε διαφορικά σε κάθε τύπο οχήματος.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κωνικών γραναζιών, καθώς έχουμε επενδύσει σε εξειδικευμένα μηχανήματα κοπής και λείανσης από το 1976.

 

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής κωνικών γραναζιών με ευθεία η ελικοειδή οδόντωση, σε μικρές ή μεγάλες διαστάσεις, απο Φ15mm έως Φ900mm.
Επιπλέον, μπορούν να κατασκευαστούν κωνικά γρανάζια με παράκεντρη μετάδοση κίνησης, καθώς και γρανάζια με γωνία μετάδοσης μικρότερη αλλά και μεγαλύτερη των 90 μοιρών.

 

Κάθε ζεύγος γραναζιών γωνιακής κίνησης αντιμετωπίζεται ως μια μοναδική περίπτωση. Για αυτό και η εταιρία μας διατηρεί αρχείο με τους υπολογισμούς κάθε ζεύγους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για την εξυπηρέτηση του ίδιου πελάτη.

Note: Σε κάθε περίπτωση κατασκευής ή επισκευής, εξετάζουμε προσεκτικά τις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας την βέλτιστη και πιο οικονομική λύση για αυτόν.

Ενδεικτικές Εργασίες