Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην Σίνδο καλύπτοντας έναν στεγασμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο 3000m². Το εκσυγχρονισμένο κτίριο μας διαθέτει γερανογέφυρες έως 16 τόνους.


Το κτίριο πληροί τις βασικές προϋποθέσεις ασφάλειας και η διάταξη των εργαλειομηχανών στο χώρο του μηχανουργείου είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρούνται ανοιχτοί διάδρομοι για την ασφαλή μετακίνηση του προσωπικού και των πελατών μας.

Με μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες, είμαστε αφοσιωμένοι στην αρτιότητα της εργασίας μας και την παροχή αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες μας.

 

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα και ανταλλακτικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, είτε βασιζόμενοι σε δείγματα και σχέδια, για μαζική παραγωγή ή μοναδικές παραγγελίες.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την εξέλιξη των τεχνολογιών στον κλάδο μας επενδύουμε σε προηγμένο εξοπλισμό και λογισμικό, προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Πορεία μας

Με μια ιστορία που ξεκινά από το 1959, η εταιρία ΑΦΟΙ Κ.ΦΡΑΝΤΖΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε από τους Τρύφων και Βασίλειο Φραντζή, με στόχο να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες μηχανουργείου σε πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Μέσα από την πορεία της, η εταιρεία αναπτύχθηκε σε ένα σύγχρονο μηχανουργείο με εξοπλισμό που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργαλειομηχανές. Με την πολυετή εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών στον τομέα της κατασκευής και επισκευής γραναζιών και μηχανολογικών εξαρτημάτων.

Η καινοτομία και η προοδευτική νοοτροπία χαρακτηρίζουν το μηχανουργείο Φραντζή.
Είναι το πρώτο μηχανουργείο στην Ελλάδα που απέκτησε μηχανήματα κοπής γραναζιών “κορώνα-πηνίο” το 1976.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς τις δυνατότητές μας και τους τομείς δραστηριότητάς μας. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στη χρήση καινοτομιών, επενδύοντας σε σύγχρονο εξοπλισμό και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις του κλάδου ωστέ να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και την απόλυτη ακρίβεια σε κάθε παραγγελία.

Με την πλούσια εμπειρία, το εξειδικευμένο εξοπλισμό και τη σταθερή δέσμευση μας για ποιότητα και ακρίβεια, το Μηχανουργείο Φραντζής είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης, ενώ το μέγεθος και η ποσότητα της παραγγελίας δεν αποτελεί ποτέ εμπόδιο στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων.

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας!